ועכשיו לסורבה

ועכשיו לאחר שמעגל טועמי הפאי התרחב,
אני מקיים את הבטחתי ומספק את המתכון לסורבה הליים האולטימטיבי.

להכניס לסיר:
3 כוסות* מים
1.33 כוסות סוכר
1 כוס מיץ ליים מסונן

*כוס מדידה = 250 מ"ל

לחמם תוך כדי ערבוב עד להמסת הסוכר.
לקרר עד לטמפרטורת החדר, לצנן במקרר.
להעביר למכונה ביתית להכנת גלידה.

כמה פשוט, ככה טעים.
IMG_3264S (1280x960)

אודות יונתן אדס

חובב בישול, מחשבים, אלכוהול, קריאה, מוסיקה, צילום וכל שילוב שלהם. מייצר ליקרים, ריבות ומטעמים אחרים. מייצר חשמל על הגג. מתפרנס מתרגום טכני.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל ושתייה, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s