מה נעשה עם כל הלבן הזה?

הפכנו חלב לגבינה
ולאחר מכן הפכנו חלב ליוגורט
ונוצרה לנו בעיה: מה עושים עם כל כך הרבה יוגורט?
הפתרון: הופכים אותו ללבנה 🙂

הפעם נחזור ונשתמש באביזר המיוחד (חיתול בד) אבל נוכל לוותר על המדחום.

המצרכים
בערך חצי ליטר יוגורט
בערך כפית מלח
בערך כפית מיץ לימון

ההכנה
מערבבים את המצרכים ושמים בחיתול בד בתוך מסננת מעל קערה.
מכסים בצלחת ומכניסים למקרר ללילה.
שוכבים לישון.
IMG_0805 - Copy (1280x960) IMG_0810 - Copy (1280x960)

בבוקר אפשר למרוח לבנה בכריכים של הילדים.
???????????????????????????????

לקראת הצהריים כבר יש לבנה במרקם המוכר יותר.
IMG_0815 - Copy (1280x960)

אודות יונתן אדס

חובב בישול, מחשבים, אלכוהול, קריאה, מוסיקה, צילום וכל שילוב שלהם. מייצר ליקרים, ריבות ומטעמים אחרים. מייצר חשמל על הגג. מתפרנס מתרגום טכני.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל ושתייה, טכנולוגיה, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה